-4 copane
-4 cartofi
-sare,piper,boia iute,chilly
-1pahar bere
-3 linguri ulei
-margarina
Mod de preparare:
Am spalat copanele le-am sters bine cu un servertel,apoi le-am uns bine cu margarina si le-am pus intr-un castron.Am preparat din 1 pahar bere ,1 lingura ulei,sare,piper,boia iute si chilly un sos in care am marinat copanele timp de 30 minute.Intre timp am curatat cartofi,i-am spalat si i-am taiat rondele.Am pus in tava restul de ulei impreuna cu cartofi,copanele si sosul in care le-am marinat .Am incins cuptor dupa care am bagat tava .Stiti ca totul este gata atunci cand cartofi sunt moi ,iar copanele prind o crusta aurie de la margarina.Scoateti tava din cuptor si lasati putin sa se raceasca,apoi le puteti servi cu un mujdei de usturoi.
Pofta Buna!
Doamne cite bunatati ,poti gati ,la o varsta destul de frageda .
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos!
RăspundețiȘtergere